Foto'sConcertgebouw "De Vereeniging"in NijmegenHoofdingang van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Gedurende de laatste week van mei 2011 is hier een slachtoffer van marteling in een walgelijk eruitziend SM pak door de gangen gesleurd op de 2e verdieping van het ziekenhuis. Een politie agent van de politie Nijmegen met voornaam Han, was op dat moment in het ziekenhuis opgenomen met een burn out en heeft deze man gezien.

En ondanks het feit dat de politie Nijmegen naar eigen zeggen maar 2 mensen binnen het corps heeft werken die HAN met voornaam heten:


1x Hans Kiezenbrink
1x Han Reto (meldkamer)

is men in 2 jaar tijd niet in staat gebleken om de juiste HAN binnen het eigen corps terug te vinden. Dat is niet echt raar.

De smerige super corrupte leugenachtige drek die in Nijmegen voor politie moet doorgaan heeft immers vanaf 1998 al meegewerkt bij het martelen en laten verdwijnen van mijn vader. Naar ik van Willem-Alexander heb begrepen wordt men aangestuurd door de AIVD.

En diezelfde leugenachtige drek, (politie Nijmegen) die het zo buitengewoon normaal vindt op mee te helpen bij het martelen van mijn vader, zou nu de zaak moeten onderzoeken. Dat werkt natuurlijk niet.

Overigens wekt Willem-Alexander de indruk de zaak wel te willen oplossen en heeft hij tijdens diverse bezoeken van 26. September 2010 en 17 November 2011 zijn excuus gemaakt voor het meewerken van de AIVD bij de door Wesley Cark georganiseerde marteling.

Waarna ik in Juni 2011 opnieuw diverse bezoekjes kreeg van het Nederlandse Koningshuis. Deze keer had Willem-Alexander Maxima meegenomen, die op hoge poten van mij een excuus eiste omdat ze zogenaamd niet vriendelijk genoeg ontvangen zou zijn door mij op een terras in Duitsland.

Misschien kan iemand die super arrogante "Argentijnse" doos even uitleggen dat het martelen van mensen en het erover liegen, normaal gesproken geen extra status oplevert. Bovendien heb ik een Duits paspoort en zat ik op een terras in Duitsland. 

Het corrupte regime waar zij nou al weer jaren onderdeel van is, heeft mijn vader gemarteld. Ik heb geen enkele reden om haar aardig te vinden.

Ik had de week voordien voor het eerst in meer dan 12 jaar tijd opnieuw mijn vader gemarteld zien worden en die super arrogante doos verschijnt zonder afspraak en verwacht dat er een rode loper voor haar klaar ligt en ik vervolgens in haar achterwerk moet kruipen terwijl ze zogenaamd nog niet eens weet waarvoor men mij eigenlijk bezoekt.

Kortom: Willem-Alexander is zo eerlijk mogelijk. Maxima heeft blijkbaar van haar martelvader geleerd dat het soms erg handig kan zijn om gewoon knalhard te liegen. Die leugenachtige hufter van een Zorreguieta is er al die jaren goed mee gevaren. 

Mede verantwoordelijk zijn voor het verdwijnen van 30.000 mensen en maar blijven volhouden dat hij niets wist van het verdwijnen van een dergelijke hoeveelheid mensen, terwijl hij wel een onderdeel was van de regering die deze mensen heeft laten verdwijnen. Hoe achterlijk zou men moeten zijn om te geloven dat Zorreguieta er niets vanaf wist terwijl dit gaande was ?

Kortom Willem-Alexander was tijdens zijn bezoeken bereid om toe te geven dat de AIVD mee heeft gewerkt bij het martelen van mijn vader. Terwijl Maxima slechts een aantal maanden later zo doet als of ze zelf geen flauw benul heeft waarom men überhaupt een (onaangekondigd) bezoek brengt aan mij. Maxima liegt vele malen gemakkelijker dan Willem-Alexander. Zij vindt dat blijkbaar maar zeer normaal. 

Een leugenachtige doos die het lef heeft om van mij een excuus te eisen terwijl zij onderdeel is van een corrupte regering die mijn vader martelt. Terwijl zij daar heel zeker vanaf weet en er gewoon over liegt. Terwijl zij nog niet eens het fatsoen heeft gehad om een afspraak te maken zoals normaal zou zijn. En nogmaals ik heb een Duits paspoort. Het verrassingsbezoek heeft plaats gevonden in Duitsland. Er is geen enkele wetgeving in Duitsland die haar een bepaalde ontvangst garandeert.

De Nederlandse wetgeving vind ik volstrekt niet meer relevant. Een land waarvan de politie zo stinkend corrupt is dat men het normaal vind om mensen te martelen en te laten verdwijnen en daar jaren lang over te liegen is qua wetgeving niet meer interessant. Ik zie geen enkele reden waarom ik me nog aan wat dan ook voor wetgeving in Nederland zou moeten houden.