Slachtoffer


Het slachtoffer dat nou al minimaal 15 jaar op een walgelijke manier wordt gemarteld door de smerige drek die men in Nijmegen politie noemt, is mijn vader. 

Zijn naam is Reinhold Komes, geboren op 18 maart 1932 in Landscheid, Eifel / BRD. 

Mijn vader heeft eigenlijk helemaal niets te zoeken in Nederland en heeft er heel erg zeker nooit voor gekozen om in dit super corrupte drekland tegen zijn wil te worden rond gesleurd en gemarteld door de walgelijke criminele troep die in Nederland voor politie moet doorgaan.

Mijn vader spreekt nog niet eens de taal. De super corrupte leugenachtige drek die men in Nijmegen politie noemt is echter al vanaf Juli 1998 bezig om mee te werken bij het martelen van mijn vader. 

Vanwege diverse bezoeken van Willem-Alexander in September en November van 2010 plus in Juni van 2011 weet ik dat de AIVD hier achter zit.

Hieronder de enige foto die ik heb van mijn vader:


Omdat ik volstrekt eraan gewend ben dat de super nationalistische klompen in dit mega corrupte drek land zichzelf eindeloos op de borst willen kloppen erover hoe geweldig en tolerant ze zelf wel niet zijn en al helemaal in vergelijk met al die boze moffen:

In tegenstelling tot de vader van onze leugenachtige Argentijnse Marteldoos Mevrouw Zorreguieta heeft mijn vader zich nooit schuldig gemaakt aan enige vorm van criminele activiteit zoals het martelen en laten verdwijnen van mensen. Of het meewerken aan een super corrupt regime.

In tegenstelling tot Klaus van Amsberg is mijn vader nooit lid geweest van de Hitler Jugend.
 
Zelfs mijn grootvader is nooit een deel geweest van Hitler zijn armee, omdat hij gedeserteerd was. Dus het eindeloze gezwam over de zogenaamde tolerantie en de zogenaamde superioriteit ten opzichte van Duitsland vind ik niet om aan te horen. 
 
Ik kan het nooit ophoudende domme geleuter erover hoe geweldig men zich zelf vind in dit mega corrupte schijtland niet meer horen.

Verder heeft mijn vader niet zoals ik zelf de hele domme en foute keuze gemaakt om ooit te willen verhuizen naar zo'n achterlijk en super corrupt drek land waar de politie het volstrekt normaal vindt om te martelen en erover te liegen.

Zoals gezegd, mijn vader spreekt de vieze kots taal nog niet eens. Hij heeft nooit de keuze gemaakt om naar Nederland te verhuizen. Hij is in 1992 door Wesley Clark uit een Duits ziekenhuis ontvoerd en wordt nou al jaren (vanaf Juli 1998) in Nederland gemarteld. 

Waarbij de super corrupte drek die men in Nijmegen politie noemt het de meest normale zaak van de wereld vindt, dat men meehelpt bij het martelen en laten verdwijnen van mensen. En zich vervolgens in allerlei bochten wringt om de eigen computer vol te schijten met pertinente leugens.

Overigens heeft Willem-Alexander tijdens zijn onaangekondigde bezoek van 26. September 2010 heel vriendelijk zijn excuus gemaakt voor zaken die de AIVD heeft uitgevreten in de loop der jaren. 

Verder wou hij van mij weten wat ik met een bedrag van 3 miljoen euro zou doen indien hij mij een dergelijk bedrag zou geven ?

Logischerwijze was ik niet bezig om ergens om geld bedragen te vragen maar ik had vlak ervoor wel alle 200 leden van de 1e en 2e kamer aangeschreven.

Verder heeft Willem-Alexander buitengewoon vriendelijk gevraagd of ik wellicht belangstelling heb om zijn maîtresse te worden ? Ik vind dit uiteraard enorm vleiend maar heb daar geen enkele belangstelling voor. 

Ik ben ervan overtuigd dat het niet perse handig is om dit te noemen. De reden dat ik het toch doe is om duidelijk aan te geven hoe enorm groot de drang is om dit verhaal te willen verstoppen. Dat is niet zo raar. 

Het is uiteraard een enorm grof schandaal dat de super corrupte stront politie in Nederland gewoon meewerkt bij het martelen en laten verdwijnen van mensen. Ik ben daar een getuige van. Dus indien de zaak opgelost kan worden door een beetje rond te neuken, zou dat wellicht een handige zet geweest kunnen zijn. Ik vind Willem-Alexander heel erg sympathiek en ben zoals gezegd erg gevleid maar het zou voor mij helemaal niets oplossen.

Willem-Alexander blijkt verder  buitengewoon goed geïnformeerd te zijn en weet ieder nog zo klein detail over mijn leven. Hij beweert zelfs door de AIVD opgenomen foto's te hebben die laten zien hoe ik in circa 1997 aan het uitgaan was.

Ooit verhuizen naar dit mega corrupte schijtland is de grootste fout geweest die ik in mijn leven heb gemaakt. Dat is echter een fout die ik niemand anders verwijt dan mezelf. 

Wat ik echter volstrekt onverteerbaar vind is dat mijn vader in dit super corrupte schijtland nou al meer dan 15 jaar wordt rond gesleurd en voor een deel heel erg brutaal wordt gemarteld. Dat is absoluut niet te verdragen.

Overigens is het volstrekt ondenkbaar dat de toenmalige Koningin en huidige Prinses Beatrix hiervan niet op de hoogte zou zijn. Dat vette monster is wel degelijk verantwoordelijk voor wat zij doet.
 
Omdat men in dit mega korrupte drekland een volstrekt middeleeuwse wetgeving heeft en het normaal vindt om een lelijk corrupt paard als Beatrix op een troon te zetten wil dat nog lang niet zeggen dat dat smerige schijtwijf in het buitenland niet aanspreekbaar zou zijn voor de stuitende criminele zaken die zij uitvreet.